Van der Hulst Badkamers zette een 'zandtekening' onder de samenwerking.
Van der Hulst Badkamers zette een 'zandtekening' onder de samenwerking. Foto: Nieuwjaarsduik

Hoofdsponsor voor 2e Nieuwjaarsduik

Sport

HUIZEN Van der Hulst Badkamers heeft zich als naamsponsor voor 2 jaar verbonden aan de Nieuwjaarsduik in Huizen. Hiermee is een eerste stap gezet in de richting van een jaarlijks terugkerende traditie aan de Zomerkade.

Op 1 januari 2018 vindt de tweede editie van de Nieuwjaarsduik in Huizen plaats. Op het surfstrand aan de Zomerkade kunnen enthousiastelingen hun hart weer ophalen en op het nieuwe jaar duiken en proosten.

Enthousiast
Nick en Danny van der Hulst waren direct enthousiast en overtuigt om hun naam te koppelen aan de Nieuwjaarsduik in Huizen:  "Afgelopen jaar stonden wij met ons voetbalteam in tenue al klaar om te gaan duiken en dat zullen we ook dit jaar gaan doen met een nog grotere groep."

Ook Arnoud Wildschut is namens de organisatie van de Nieuwjaarsduik in Huizen zeer te spreken over de deze nieuwe samenwerking: "Voor de toekomst hebben we meer lokale ondernemers nodig om de Nieuwjaarsduik tot een nieuwe traditie te laten behoren in Huizen.:

Toekomst
De 'Van der Hulst Badkamers – Nieuwjaarsduik Huizen' zoals het evenement nu officieel heet, staat ondanks de naamswijziging gewoon op de kalender van de UNOX Nieuwjaarsduiken. Deelnemers aan de duik kunnen ook dit jaar weer rekenen op de welbekende UNOX muts en een kop snert.

Wildschut: "Met de nieuwe samenwerkingen, en die met Van der Hulst Badkamers in het bijzonder, zien wij de toekomst positief tegemoet voor de Huizer duik." Meer informatie en inschrijven: nieuwjaarsduikhuizen.nl.

Uit de krant