Deelnemers kunnen samen of in kleine groepjes gaan wandelen.
Deelnemers kunnen samen of in kleine groepjes gaan wandelen.

Versa Welzijn is op zoek naar wandel- en fietsmaatjes

Zorg

HUIZEN - Versa Welzijn wil in Huizen verschillende wandel- en fietsgroepjes opzetten. Daarvoor zijn ze nog op zoek naar deelnemers.

“Diverse mensen zoeken een fiets- en wandelmaatje om, juist nu het weer mogelijk is, er samen op uit te gaan,” schrijft de welzijnsorganisatie. “Dat is niet alleen gezellig maar je komt ook op plekken die je wellicht nog niet eerder kende.”

Beweegcoach Anneke van der Veer van de Versa wil mensen bij elkaar brengen zodat er groepjes gevormd kunnen op basis van mogelijkheden en wensen. “Voor de een is een ommetje van een half uur wandelen het maximale terwijl een ander met plezier naar de Lage Vuursche fietst om een pannenkoek te eten. De een wil incidenteel eens een stuk wandelen terwijl de ander wekelijks eropuit wil. De ene persoon fietst op een e-bike en de ander fietst zonder ondersteuning.”

Versa Welzijn wil ieder die interesse heeft anderen te leren kennen om samen of in een klein groepje te wandelen of fietsen, uitnodigen voor ene kennismaking op donderdagmiddag 15 juli van 14:00 tot 15:00 uur in wijkcentrum ‘t Vuronger op de Schoolstraat 6. Tijdens deze bijeenkomst worden wensen en mogelijkheden besproken en kunnen aanwezigen met elkaar plannen maken om sportief eropuit te gaan.

Voor meer informatie en het aanmelden (in verband met een beperkt aantal plaatsen) kan contact worden opgenomen met Anneke van der Veer via 06 11079110 of via aveer@versawelzijn.nl.

Uit de krant