Alleen kinderen tot 12 jaar kunnen straks vrij zwemmen, maar voor andere doelgroepen is er ook wat geregeld.
Alleen kinderen tot 12 jaar kunnen straks vrij zwemmen, maar voor andere doelgroepen is er ook wat geregeld. Foto: Bob Awick

Sijsjesberg vanaf morgen weer open met inachtneming coronamaatregelen

Sport corona

HUIZEN - Sijsjesberg gaat morgen, donderdag 2 juli, dan toch echt weer open. Het bad is er inmiddels klaar voor om de poorten te openen met inachtneming van de coronamaatregelen.

Zo moet er vooraf gereserveerd worden. Vanaf vanmiddag is dat mogelijk via zwembadsijsjesberg.nl. Voor de diverse doelgroepen zijn er tijdsloten waarop zij terecht kunnen in het zwembad.

Vakantieperiode
In het rooster van de tijdsloten is ook al rekening gehouden met de vakantieperiode, die vanaf 4 juli ingaat en in principe tot en met 6 september duurt.

De gemeente heeft al aangegeven dat, mochten de coronamaatregelen ondertussen nog meer versoepeld worden en daardoor meer kan, dit zo spoedig mogelijk verwerkt wordt.

Petitie
Het bad werd mede geopend door een plan dat was ingediend door de initiatiefnemers van een petitie en mensen die zich bij deze groep aansloten om te helpen dit plan op te zetten.

"We zijn heel blij dat het bad donderdag open gaat", laat Adelinde namens deze groep weten. "Dat is fijn voor iedereen. Nu nog een beetje beter weer!"

Uit de krant